Lid worden?

Inschrijvingen + info voor nieuwkomers

Heeft jouw zoon/dochter interesse om lid te worden van onze scouts? Stuur dan zeker een berichtje naar onze groepsleiding via groepsleiding@katrom.be . Zij zullen je voorzien van alle nodige info en al je vragen beantwoorden.

Omdat de grootte van onze leidingsploeg geen heel grote ledenaantallen toelaat, werken we met een ledenstop voor bepaalde leeftijdsjaren. Als deze al is ingegaan, kan je altijd op de wachtlijst gezet worden. Dan zal je gecontacteerd worden indien er een plekje vrij komt. 

We zetten enkele handige info voor nieuwe Katrommers even op een rij:

  • Er zijn 5 groepen, takken genoemd: de Kapoenen (6-8 jaar), de Welpen (8-11jaar), de Jojo’s (11-14 jaar), de Givers (14-17 jaar) en de Jins (17-18 jaar).
  • De jongste takken (kapoenen en welpen) hebben (meestal) vergadering op zondagnamiddag van 14u – 17u. Voor de andere takken stopt de vergadering een halfuurtje later, om 17u30.
  • Het lidgeld bedraagt €50. Afhankelijk van de activiteiten kan de tak soms een kleine bijdrage vragen (maandgeld). Er vinden ook twee weekends plaats (€35) en een zomerkamp (€130/€145). Je kan ook gebruik maken van talentencheques en/of vergoedingen van je mutualiteit.
  • Ons uniform bestaat uit een Katromdas (€8,00) een scoutshemd en een groene of bruine broek. Voor de kapoenen (6/7 jaar) is het enkel een Katromdas en een Katromtrui. Voor vragen over het uniform, zullen Otter, Beo en Jako u verder helpen op het emailadres: uniform@katrom.beDe dames van het uniform zijn ook beheerder van onze tweedehands uniformen collectie, dus als u hiervoor interesse hebt laat hen zeker iets weten.
  • Heeft uw Katrommer een specifieke vraag rond religie/voeding/allergie/medicatie/... laat het ons zeker weten; binnen Katrom bestaat er voor alles een oplossing!

Nog vragen? We helpen je graag verder: groepsleiding@katrom.be