Uniform

Het perfecte scoutsuniform bestaat uit een Katromdas, een scoutshemd met het juiste jaarteken en een groepslintje en een groene of bruine scoutsbroek of -rok. Voor kapoenen bestaat het unifrom uit een Katromdas en een Katrom t-shirt of -trui.

Een scoutshemd en een broek of rok van Scouts en Gidsen Vlaanderen zijn enkel verkrijgbaar via de Hopperwinkel. Deze kunnen ook online besteld worden via de Hopperwebsite en gratis geleverd worden in de Banier in Mechelen.
Leden die recht hebben op lidgeld op maat, krijgen korting in de Hopper Winkel en de webwinkel als ze hun lidnummer doorgeven.

Hieronder zijn de prijzen te vinden van de overige onderdelen van het uniform. Deze zijn te koop bij de uniformverantwoordelijken.

  • Das: 8 euro
  • T-shirt: 15 euro
  • Trui: 30 euro
  • Kentekens: 0,60 euro (het jaarteken en het groepslintje zijn gratis te verkrijgen)

Zijn je scoutskleren te klein en kan je er niets meer mee doen? Breng ze dan binnen voor de tweedehands kast om ze een nieuw leven te geven!

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en spreek Beo, Otter of Jako aan voor of na de vergadering of stuur simpelweg een mailtje naar uniform@katrom.be