Chez les Jins (afhaalmaaltijden)

Beste Katrommers, Katrom-ouders, Brandhout, oud-scouts, vrienden en sympathisanten,
 
Naar jaarlijkse gewoonte doen wij met de Jins normaal gezien onze eigen barbecue om wat centjes in te zamelen voor ons buitenlands kamp. Dit jaar kunnen wij deze helaas niet doen, maar wij bieden jullie een mooi alternatief aan: wij bereiden een selectie van gerechten die jullie dan voorverpakt kunnen komen afhalen (Sint-Katelijnekerkhof 4, 2800 Mechelen) en thuis simpelweg eventjes zullen moeten opwarmen.
 
Hieronder vinden jullie het inschrijvingsformulier. Het is de bedoeling dat u zelf de aantallen invult per schotel. Wie een combimenu (soep, hoofdgerecht, dessert) bestelt, bieden wij een voordeel van 3,00 euro aan. De prijzen per gerecht staan op de volgende pagina's vermeld.
Pinguïn zal samen met ons de menu's klaarmaken dus lekkere en verse gerechten zijn gegarandeerd!
 
 
Ons aanbod is:
Voorgerecht: Tomaten- of broccolisoep
Hoofdgerecht: Stoofvlees met frieten, vol-au-vent met frieten of (vegetarische)spaghetti (allemaal ook in kinderporties)
Dessert: chocomousse, appeltaart en pudding
 
 
Als u heeft besteld zal u een mail ontvangen met daarin de bevestiging en de manier om te betalen.
 
Deadline voor inschrijving is zaterdag 5/9/2020. Mochten er toch nog problemen zijn, mag u ons altijd contacteren via jins@katrom.be of 0479 74 92 83 (Patrijs) of 0471 06 07 35 (Steenbok). Wij hopen jullie alvast te mogen verwelkomen bij ons Jin afhaalrestaurant!
Hartelijk bedankt en tot dan!
 
Stevige linker,
De Jins