Staptocht 28 april 2019

Startpunten

Info en sponsorkaart

Goeiemorgend Katrom!

Afgelopen twee weken hebben we de plannen over onze staptocht voor het goede doel (Centrum ter Preventie van Zelfdoding) bekendgemaakt.
In deze link zijn het infoblad en de sponsorlijst nog eens terug te vinden. Let op, we hebben een paar aanpassingen gedaan sinds de geprinte versie dus lees het zeker nog een keer door. De grootste aanpassing is dat we gaan aankomen om 16u30 in plaats van 13u.
In deze link zit ook een document met de startpunten en tijdstippen per tak. De tijdstippen die hier in staan zijn de tijdstippen waarop we vertrekken, dus probeer zeker een kwartier vóór vertrek op locatie te zijn.
Verder is er hieronder nog wat extra informatie.
Voor de bezorgde ouders, we hebben de route op voorhand reeds verkend en kunnen meegeven dat de wegen die we gaan afstappen veilig zijn en relatief rustig.
Onderweg voorziet de ParentTrap ons van water, een hapje en een sapje. Jins, Givers en Jojos nemen best een lunchpakket mee, Welpen en Kapoenen kunnen best op voorhand al iets gegeten hebben.
We willen vragen om tegen ten laatste 21 april de leiding te verwittigen of je al dan niet meegaat. Zo kunnen we inschatten hoeveel volk er meegaat en kunnen we aan de ParentTrap laten weten welke hoeveelheden ze moeten voorzien.
Naast je uniform, je strakste onderbroek en je stevigste stapschoenen neem je best ook een drinkbus mee en eventueel wat mondvoorraad voor onderweg.
Een laatste tip, Tielt-Winge is best ver dus denk misschien aan carpoolen om daar naartoe en vandaan te geraken.

Zo dat was het dan weer! Tot 28 april!

Stevige linker,

De leidingsploeg